2014. március 7., péntek

Premier - Szerelem zálogba (Lo que la vida me robó)

Enrique Iglesias új száma kapcsán említettem, hogy haarosan jön hozzánk a Lo que vida me robó és végre megvan a hivatalos dátum. A Media Addict információi szerint március 27-én fog indulni az RTL II-n és a Szerelem zálogba magyar címet kapta a telenovella.



A sorozat a Televisa jelenlegi legnépszerűbb alkotása és még Mexikóban sem ért véget a vetítése, tehát igen hamar fogják nálunk bemutatni. A Szerelem zálogba egy 1983-as sorozat feldolgozása, amelynek Bodas de odio a címe, ez szabad fordításban Gyűlöletből házasodnit jelent.
A Szerelem zálogba története szerint egy fiatal lányt, Montserrat (Angelique Boyer) édesanyja adóssága rendezése érdekében hozzákényszerít egy férfihoz, akit Alejandrónak (Sebastían Rulli) hívnak. A lány azonban mást szeret, de az esküvő után a férjébe is beleszeret Montserrat. A bonyodalmak ott kezdődnek, amikor a lány rég nem látott szerelme felbukkan, hogy visszaszerezze őt.

A főszereplők a hazai telenovella rajongók körében sem ismeretlenek, hiszen Angelique Boyer a Bűnös vágyak vagy a Vad szív című sorozatokban szerepelt. Sebastían Rulli pedig a Vadmacska új élete, az Első szerelem vagy a Rubí című telenovellákból lehet ismerős. A két színész pedig az itthon is népszerű Teresa-ban volt látható együtt.



0 komment:

Megjegyzés küldése