2014. január 11., szombat

Premier - Maricruz (Corazón Indomable)

A telenovella műfaj rajongóinak sem kell sokat várni az első idei premierre, ugyanis a tv2 január 27-én kezdi el vetíteni a Televisa tavalyi novelláját, amelynek a Maricruz magyar címet adták. A sorozat minden hétköznap 15.00 órakor lesz látható, ami pont ideális időpont a novellának az eddigi tapasztalatokat figyelembe véve. Jó döntés ez a tv2 részéről, hiszen annak idején a Marimart is ők adták és a telenovellákkal mindig jó nézettséget tudott elérni a csatorna.



A Maricruz nem egy vadonatúj történetet mutat be, ugyanis a tíz évvel ezelőtti nagy sikerű Marimar feldolgozása. A sztorija tehát nagyon hasonló a Thalia főszereplésével készült sorozatéhoz, viszont pár szállal kiegészítették, így összesen százhatvanegy részes lett.
A főszereplők már itthon is ismertek már telenovellákból. Maricruz szerepét Ana Brenda (Megkövült szívek, Teresa) kapta, párját pedig Daniel Arenas (Teresa) játssza. Rajtuk kívül Carlos De La Mota (Időtlen szerelem), César Evora (A szerelem nevében, Titkok és szerelmek) is feltűnik a sorozatban.

0 komment:

Megjegyzés küldése