2014. január 19., vasárnap

Hart of Dixie - A harmadik évad felénél

A téli szünetben ledaráltam a sorozat 2013-as részeit, hogy ne legyen annyira elhanyagolva, mint tavaly. A harmadik évad első fele azon a bájos vonalon haladt tovább, amit már megszokhattunk és pár új karakter is csatlakozott a szereplőkhöz, hogy felkavarják Bluebell eddig sem unalmas mindennapjait. Az évad első fele kellemesen telt el és nem mondom, hogy halálra fogom izgulni magam, amíg nem folytatom, de még mindig megfelelő kikapcsolódást nyújt a sorozat, főleg ebben a szürke időben. Spoileresen folytatom!




Zoe, ahogy sejteni lehetett hamar visszatért a kisvárosba legújabb pasija, az író Joel oldalán. Az új pasi kicsit fura volt elsőre, de végül megbarátkoztam a gondolattal és nyolc rész után úgy látom, hogy pont ilyen stabilitásra volt a lánynak szüksége. Kicsit elvonta a figyelmet a kibontakozó szerelmi háromszögről és Zoe családja is képbe került. Szép párt alkotnak az íróval, de nem hiszem, hogy tartós lenne a dolog, mert mindenki láthatja, hogy a lány még mindig odavan Wade-ért. Erre több utalás is volt az elmúlt részekben, de a legegyértelműbb utalást a félévadzáróban kaptuk, amikor is Zoe nem nézte jó szemmel, hogy Wade és Vivien között kezd alakulni valami.



Az új szereplők jól beilleszkedtek a történetbe, bár Lynly felbukkanásakor voltak efelől kétségeim. A lány eleinte nagyon nem volt szimpatikus, később aztán finomítottak a karakterén és az félévad végén már azon kaptam magam, hogy drukkoltam neki és George-nak. Az újdonsült szerelmespár boldogsága Tansy felbukkanásával valószínűleg nem fog sokáig tartani., nagyon úgy néz ki, hogy egy újabb szerelmi háromszög van kibontakozóban, ezúttal George körül. A lányt a második évadban sem tudtam megkedvelni és kifejezetten örültem, hogy egy ideig nem láttuk. Sajnos Shelby is visszatért, aki pont olyan butácska, mint volt és a terhesség sem tudott pozitív változást hozni nálam.
Zoe családja egyenlőre szimpatikusnak tűnik, bár a Vivien - Wade vonallal még lehetnek gondok a későbbiekben. Remélem a folytatásban is fogjuk még látni a kis családot kiegészülve a többi hozzátartozóval.




A prímet továbbra is Lemon viszi nálam, akinek ismét gondjai akadtak az önállósodással és férfiak terén sincs szerencséje. A Meatball szál nagyon el lett fuserálva, szerencsére a készítők is hamar rájöttek, hogy nem túl hiteles ez a páros és továbbléptek. Robert Buckley felbukkanásának nagyon örültem és aranyosak lennének Lemonnal, úgyhogy remélem a jövőben még viszontláthatjuk a színészt a sorozatban. Jó látni ezt a határozott és talpraesett Lemont, aki még a volt vőlegényét is kirángatja az olcsó motelszobából a város érdekében. Kicsit sajnálom, hogy a társulása Wade-del hamar véget ért, mert mókásak voltak együtt és a humor legfőbb forrását ők adták az évadban.

Értékelés: 7/10
Mindent összevetve a Hart of Dixie még mindig tökéletes kikapcsolódás, még ha már mindenki járt majdnem mindenkivel a városban.  A szappanos elemek ebből adódóan jelen vannak, de nem zavaróak, úgyhogy alig várom a végét/nyár elejét, amikor a harmadik évad maradék részeit ledarálom.


0 komment:

Megjegyzés küldése