2013. szeptember 3., kedd

Kiderült, kik lesznek A szürke ötven árnyalatának főszereplői



Hosszas találgatások és pletykaáradat után végre kiderült, hogy kik játsszák majd az Ötven trilógia főszereplőit. A hírt a könyv szerzője, E.L.James is megosztotta twitter oldalán, tehát ez immár hivatalos. Anastasia Steele szerepét Dakota Jonhson kapta, akit a Ben & Kate című komédiasorozatból ismerhettek., amit az alacsony nézettség miatt tizenhárom rész után kaszált a FOX. Don Johnson és Melanie Griffith lánya többek között olyan filmekben is feltűnt, mint az Ötéves jegyesség, A közösségi háló vagy a 21 Jump Street - A kopasz osztag.  





Christian Grey szerepét Charlie Hunman játssza majd, aki a jelenleg is futó Kemény motorosok című sorozat egyik főszereplője. A színész számára nem ismeretlen a filmezés, játszott Az ember gyermeke, a Hideghegy vagy az idei Tűzgyűrű című filmekben. 

A filmet 2014 augusztusában fogják bemutatni Amerikában, a forgatókönyvet pedig a Terra Nova című sorozat forgatókönyvírója, Kelly Marcel jegyzi. 
A könyvbéli karaktereket nem így képzeltem el, mert Dakota nem kelti az ártatlan kislány látszatát, míg Charlie furcsa lesz a félistennek leírt Christian szerepében. Egyikük sem kezdő színész már, tehát ha jó kezekbe kerülnek, még valami jó is kisülhet ebből a castingból. Kíváncsian várom a végeredményt!

0 komment:

Megjegyzés küldése