2012. szeptember 22., szombat

Go On 1x01 - Pilot

Már több, mint egy hónapja közzétette a csatorna az első epizódot a világhálón, azonban én csak most tudtam rávenni magam, hogy megnézzem. És az igazat megvallva, hiába Matthew Perry, hiába nagyon várós sitcom, nekem nem nagyon jött be.


A történet főhőse Ryan, aki autóbalesetben vesztette el a feleségét. Mi egy hónappal a tragédia után kapcsolódunk be a történetbe. Ryan vissza szeretné kapni az állását, azonban a főnöke addig nem engedi vissza, amíg legalább tíz terápiás órán részt nem vesz. Így megbizonyosodhat róla, hogy kedvenc sportriportere teljesen helyrejött lelkileg. A sok mélabús páciens között ő próbálja feldobni a hangulatot egy kis versengéssel, majd a végén, mikor a híres focista szélvédőjét dobálja naranccsal, rájön, hogy mégis van valami gubanc. Így már komolyabban, lelkét kiöntve készen visszatér a terápiára.



Annak ellenére, hogy ez a pilot valami tragédia volt, olyan érzésem van, hogy ebből még simán kihozható valami jó. Persze nagy csalódás volt Matthew Perry-t megint egy nem túl előnyös sitcomban látni, bár a karakteréből ki fog ő még hozni sokat. A vicceket nem nagyon értettem, lehetne még csiszolni rajta egy keveset. A többi szereplőről meg nem tudok nyilatkozni, hiszen annyi új arcot, szituációt, információt sűrítettek be ebbe a húsz percbe, hogy képtelenség volt mindenre odafigyelni. Szóval hiába adok most 4/10-et, egyenlőre még maradok és reménykedem, hogy lesz ez még jobb is.


0 komment:

Megjegyzés küldése