2012. július 5., csütörtök

Premier - Menekülés a szerelembe (Un refugio para el amor)

Július 9-én 20.30 perctől mutatja be a Story 5 a még külföldön is futó Un refugio para el amor című telenovellát Menekülés a szerelembe címmel. Érdekesség, hogy ezúttal a premier novella csak a Story 5-ön fog futni.



Történet: Luciana Jacinto (Zuria Vega) egy fiatal és vidám lány, aki egy északi városban lakik a családjával: apjával, Galdino-val (José Carlos Ruiz), édesanyjával, Paz-zal (Zaide Silvia Gutiérrez) és bátyjával, Lorenzo-val (Erik Diaz). Galdino halála után Luciana Don Aquiles (Humberto Elizondo) zaklatása elől Mexikóvárosba menekül, ahol a Torreslanda család kúriájában kezd el dolgozni. Itt ismerkedik meg Patricio-val (Brandon Peniche), aki a sorozat főhősének, Rodrigo-nak (Gabriel Soto) a testvére és súlyos balesetet szenved.
Rodrigo nagy csábító hírében áll, de nemrégiben elkötelezte magát Gala (Jessica Coch) mellett. Luciana szépsége és egyszerűsége megváltoztatja a Torreslanda család életét, Rodrigo erős vonzalmat érez a lány iránt, míg Gala és Rodrigo anyja, Roselena (Laura Flores) ki nem állhatja.
Luciana-nak köszönhetően Patricio visszanyeri az életkedvét, a Torreslanda fivérek húga Jana (Ilean Almaguer) pedig jó barátja és bűntársa lesz Luciana-nak.
Lassanként Rodrigo teljesen beleszeret Luciana-ba és elhagyja Gala-t, hogy titokban összeházasodhassanak és együtt nézzenek szembe mindenkivel, aki ellenzi a kapcsolatukat. 



 Gala és a Torreslanda család arról próbálja meg meggyőzni Rodrigo-t, hogy Luciana csak a szerencséjét akarja megcsinálni és nagy adósságot hagyott hátra, ami miatt a családja elvesztette a szegényes otthonát, ráadásul megérkezésekor egy bordélyházban dolgozott, ahonnan egy panasz miatt kellett kilépnie. Rodrigo iszonyatos haragor érez Luciana iránt, aki megpróbálja megvédeni magát. Rodrigo-t elvakítja a féltékenység és nem akarja meghallgatni a lányt. Luciana megalázva érzi magát, vigaszt és támogatást a védőügyvédje, Claudio D'Hacurt (David Ostrosky) nyújt neki. Luciana figyelmen kívül hagyja, hogy a férfi csalás vádjával börtönben ült, mert nem kötelezte el magát Maximin Torreslandá-nak (Roberto Blandón), aki megfosztotta a vagyonától. Claudió hamarosan rájön, hogy ő Luciana biológiai apja, apa és lánya újraegyesülésük után úgy döntenek, hogy ideje igazságot szolgáltatniuk a Torreslanda családdal szemben. 


De csak az idő fogja megmutatni az útjukat a végzetük felé, amely hamarosan abban a reményben egyesül, hogy a szerelmük beteljesülhet és végre együtt élhetnek. 

0 komment:

Megjegyzés küldése